Helderheid met SCHÓÓÓN als inzet !

Specialistisch schoonmaakwerkzaamheden

A Vermeulen Schoonmaakbedrijf voert ook specialistische schoonmaakwerkzaamheden uit. Hierbij gaat het veelal om eenmalige maatwerk schoonmaakwerkzaamheden. De ene keer betreft dit het reinigen van bijzondere objecten en bijzondere vervuiling, de andere keer is het vooral de snelheid, flexibiliteit zonder concessies aan de nauwkeurigheid.

Het kan ook gaan om een opleveringsschoonmaak. Als schoonmaakbedrijf dienen wij in deze tijd te zorgen voor perfekte opleveringen. Dit betekent: alles af, inclusief de laatste wijzigingen van onze opdrachtgever, maar dit betekent ook dat alles nauwkeurig schoon wordt opgeleverd. Het schoonmaken komt toch vaak op het laatste moment onder tijdsdruk. A Vermeulen Schoonmaakbedrijf is uw betrouwbare partner die deze opdrachten aankan en het puntje op de i zet: wij maken Schooon echt waar.

vermeulen schoonmaak gouda specialistische schoonmaak gevelvermeulen schoonmaak gouda specialistische schoonmaak murenvermeulen schoonmaak gouda specialistische schoonmaak vuil

A. Vermeulen Schoonmaakbedrijf ● Marconistraat 13 ● 2809 PH Gouda ● 0182-232004 ● 06-51262368 ● KvK-nummer: 53631129